Monkeybusiness in Varanasi

17 Mar

Veckorna rinner verkligen iväg här och snart är det helg igen. Med Holi denna gång dessutom. Vi ska se till att ge oss ut i färgkriget på dagen när det är lite lugnare och hålla oss i våra hoods, dvs kring Assi och Nagwa. Det är förresten ett tips till er som vill åka hit, bo i Assi och promenera till Old Town ibland istället. I Assi bor de flesta som stannar länge och det är fullt med trevliga caféer, restauranger, gatukök, chaiserveringar och det mesta andra också medan det inte är riktigt lika intensivt som resten av staden.

Lördagslunchen åt vi ett gäng våningar upp på Fuji Home och jag passade på att ta ett par bilder ut över Old Town, visar en här:

Runt i staden finns det ganska många apor också, inte lika många som i Rajasthan men en hel del ändå. Se upp bara, ibland slänger de saker på folk som går nedanför.

På Yoga Mandir rullar det på, eller hackar sig fram i vanlig indisk ordning är kanske en bättre beskrivning. Den enda killen i köket som var bra fick precis kicken av chefskocken just eftersom han var bättre än bossen. Trist! Jag är förresten grundligt jävla pisstrött på att äta samma grönsaksröra varje dag till både lunch och middag och idag även till frukost. Hoppas verkligen han kom ihåg att vi blivit lovade Paneer tikka masala ikväll!

To do: kirra tågbiljett till Darjeeling! Längtar som tusan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: