Bangkok

19 Apr

Kom fram till BKK for ett par timmar sedan. Bor som vanligt pa Happy House nara Khao San Road. Lite nostalgitripp fran borjan av ”backpacker karriaren” om man sager sa! Funkar helt klart for en natt eller tva medan jag letar lagenhet! Ska kolla pa ett stalle i Ekkamai imorn, men vill egentligen bo i Asok eller Chit Lom men ekonomin for val styra som vanligt!

Btw fick en fraga om varfor jag var pa sjukhuset, det var for att jag var ett klantarsel och ramlade ner for en trappa full med hagel…

Annonser

2 svar to “Bangkok”

 1. Robban april 20, 2011 den 15:57 #

  Hej

  Det är nämligen så att jag och en annan har tänkt att flytta ner till Bangkok till hösten och undrar om du har några bra tips på bra områden där en vanlig svensk kan tänka sig bo, inte mit i smeten och inte för långt borta från de centrala delarna av Bangkok. Lagom nära till allt. Kan du några bra hemsidor där man kan hitta lägenheter. Tacksam för svar.

  MVH

  • Wilda Nilsson april 21, 2011 den 03:03 #

   Tjena, nice att du kanske flyttar ner! Personligen gillar jag Chit Lom/ runt lumpini park för det är asnice med ett andrum. Bor man här är man jättecentralt men tack vare den stora parken finns ändå mer lugn och ro än längre från centrum där det inte finns nån natur. Annars är Asoke trevligt, typ kring soi 16 och Queen Sirikit Park! bkkapartments.com heter en, annars kan du göra som jag: dvs knacka dörr i höghus. De flesta har nån form av manager/front office eller personal som kan visa dig lägenheterna. Dvs rätt annorlunda från Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: