Resor, drömmar och magasin

4 Nov

Längtar ut i världen. Som alltid på hösten. Eller, egentligen gör jag det jämt. Var nog en flyttfågel i ett tidigare liv. Spanar konstant på flygbiljetter, planerar och funderar. Under tiden bläddrar jag i resemagasin, ser fram emot nya numret av Moderna Resor. Där får ni nämligen följa med undertecknad på en tur bortom de vanligaste stråken. Längtar tillbaka till Indien, det landet är som ett gift man blir beroende av. En av tjusningarna är kanske möjligheten att lämna landet visserligen men lika mycket chansen att återvända. Bilden nedan tog jag från ryggen på dromedaren Alibaba (klyshigaste namnet) på en väg utanför Jodphur i den indiska Tharöknen. Skavsåren på rumpan efter den ridturen, 8 timmar och dagen 7 dagar i sträck, gav ärr som fanns kvar ett år. Men vilka minnen!

Foto: Wilda Nilsson

Annonser

2 svar to “Resor, drömmar och magasin”

 1. Miss A-donna november 4, 2011 den 19:46 #

  Mycket intressant med Indien!

  Jag har också en blogg! Välkommen att hälsa på mig!

  Tack!

 2. Freedomtravel november 6, 2011 den 18:30 #

  Känner igen den där känslan! Vi reste en del i Europa i somras, men det var utefter ganska vältrampade spår om man säger så. Är ganska sugna på att uppleva något nytt, Kazakstan eller Uzbekistan är bland annat sånt som lockar… får se vad som händer.

  Jag har en vän som brukar säga att ”vissa resor är bäst efteråt”. Det stämmer visserligen inte alltid, men en del strapatsrika resor där allt inte går som man tänkt sig, har en tendens att vara de resor man minns bäst och som efteråt känns som de resor som gav mest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: