Laga mat på kanelen avsnitt 1: Halloumi efter champagne

12 Jan

Kära tittare. Välkomna till dagens program av Laga Mat på Kanelen. Idag ska vi laga halloumi-ost. För det är mycket roligare mitt i natten än cheese-brugare. Och alla bloggar har laga-mat inlägg.

Detta har jag förberett när ni inte tittade: Korkat upp en flaska champagne med Fredrik, druckit den samt diverse annat.

Så.

1. Se till att er braskamin brinner ordentligt och skär upp osten (förslagsvis med en smörkniv eller något annat ofarligt).

2. Lägg den i en stekpanna med lite olja. Obs. jag tog för mycket, gör inte det då blir osten typ friterad.

3. In i elden med alltihop.

4. Ta ut och vänd skivorna ibland.

5. Klart! Ät direkt ur stekpannan för att slippa disk.

Här kommer en pedagogisk bildserie:

Advertisements

Ett svar to “Laga mat på kanelen avsnitt 1: Halloumi efter champagne”

  1. Laura januari 13, 2012 den 14:30 #

    hahahaha det var bra! Perfekt mat att bjuda på mitt i natten ju 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: