Ansikten i Nepal

4 Apr

Jag håller på att uppdatera sidan, särskilt sidorna med arbetsproverna, mitt CV och så vidare. Under tiden, ursäkta röran!

Kanske det bästa med att resa är att träffa människorna på platsen man reser till? Jag tror det. Och att få ta del av deras historier, besöka deras hem och lära känna en ny kultur närmre är höjdpunkter jag absolut inte vill vara utan när jag kommer till ett nytt land. Jag arbetar för fullt med att gå igenom materialet från Nepal, välja bilder och skriva texter. Det känns nästan som att vara tillbaka igen. Har hunnit ut i det fina vädret också. Red lektion för Nicole på förmiddagen och följde med till hennes stall på eftermiddagen. Gillar friheten och flexibiliteten i att driva eget företag, plugga och ”ha hobbies” eller vad man säger?

Vill gärna visa en bild till från Nepal. Från Boudha i huvudstaden Katmandu närmre bestämt. Vad tycker ni?

Jag letar förresten efter en layoutare som vill jobba med mig kring Tibet-projektet. Är du grym på Indesign/ motsvarande och intresserad av Sydasien får du gärna mejla wilda.nilsson(a)gmail.com så skickar jag mer information. Sprid gärna till era vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: