Hundträning, höst och helg

5 Sep

Nu har hösten även kommit hit med gula löv, kylig luft och grå himmel. På något sätt känns det ändå mysigt. Att se sin nya stad en annan årstid, det är mer spännande jämfört med årstidsväxlingarna hemma. Dock längtar vi båda två till gården och att få se hösten där.

Hur som helst, jag inledde den här helgen tidigt med en riktig långpromenad och så hundträning i parken närmast lägenheten. Vi jobbar på framåtsändandet och la för första gången till ett ”ligg” direkt efter att hon rundat ett träd. Körde tre gånger på just detta moment och så massor av lek som belöning. Stötte på en annan schäfer också, en tjock och långhårig en som vi även såg stående (och skällande!) på en balkong när vi var klara med vår promenad 1,5 timme senare.

Resten av promenaden lyssnade jag på Ehandelspoddens intervju med Karl Prytz som driver Animail. Himla inspirerande på många sätt! Ska definitivt testa att beställa foder, godis och leksaker till Flexie därifrån när jag är i Sverige igen. Fick också igång mycket tankar hos mig om produkter jag vill utveckla, hur jag skulle jobba om jag fick sitta i en bolagsstyrelse och om hur viktigt det är med rätt personal för att företag ska lyckas. Får återkomma till alla sådana tankar på min andra blogg!

Nu ska jag jobba lite.

Iki!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: