Basket, öl och fina klasskamrater

19 Sep

I torsdags kväll följde jag med klassen ut för en öl. Vi hamnade på ett lite småtrist ställe men det var så himla varmt att vi kunde sitta ute i t-shirt till elva. Är riktigt glad över att alla är så schyssta, nyfikna och öppna människor. Blev en väldigt lugn kväll för mig men väldigt roligt att lära känna folk utanför föreläsningssalen. Känns annorlunda än hur det varit att plugga i Sverige. Distansstudierna räknas såklart inte men på journalisthögskolan trivdes jag inte alls. Pretentiöst och tråkigt.

Efter en lång jobbdag på fredagen bestämde jag mig för att följa med Justina och Martin till Bukowski för ett par öl och för att kolla på semifinalen i Eurobasket. Litauen mot Serbien. Första matchen jag kollat på men alla här borta är helt galna i basket så det var riktigt roligt att vara med och heja på Litauen som vann efter en jämn och spännande match. Nu är det final mot Spanien om nån dag.

På vägen hem efteråt var folk helt tokiga. Alla bilar tutade melodier, flaggor vevades runt och alla var på festhumör till tusen.

Jag och voff gick däremot en kvällspromenad och sen tillbaka hem igen. Bra fredagskväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: