Blå himmel, plugg och jobb

29 Okt

image

image

Äntligen är himlen klarblå och höstvädret perfekt! Tog en timmes promenad på lunchen och lyssnade på Framgångspodden med grundaren av Nelly.se och Zoozoo.com vilket var intressant. Speciellt eftersom han var generös med att dela med sig av misstag och svårigheter.

Annars sitter jag ensam i min lilla lägenhet och varvar jobb och tentaplugg. Nästa tenta är på tisdag och ämnet är ”Corporate communication”. Mycket bra för mig att varva praktiskt jobb med detta med att läsa om det akademiskt. Misstänker att det är svårt för dem som kommit direkt från grundskolan via kandidaten och så till masterprogrammet utan någon praktisk erfarenhet eller förståelse från verkligheten.

Jobbmässigt så är det ett whitepaper inom bank och finans som står i fokus plus att spökskriva texter om molntjänster inom detaljhandeln, tillverkningsindustrin och så vidare. Plus massor av mer saker såklart.

Höll gruppredovisning den här veckan också vilket gick bra. Första (och sista) gruppen som fick beröm av föreläsaren. Återstår att se betyget bara. Jag är ju rätt självkritisk så har svårt att gissa vad det kan bli… en 8 kanske?

Laba diena!

2 svar to “Blå himmel, plugg och jobb”

  1. Malin oktober 29, 2015 den 13:52 #

    Jag tror på en 10:a, bästa gruppen ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: