Självdisciplin nu så kommer flytet sedan

14 Feb

Nina Åkestam skrev en smart sak på sin blogg för ett tag sedan. Så här skrev hon:

”Om man trampar som fan i början kan man rulla ganska långt sen. Det är kanske definitionen av flyt. Att ha tillräckligt mycket fart för att så småningom kunna göra lite konstiga val och ändå inte fastna.”

Det tycker jag definierar, åtminstone delvis, hur det är att starta företag. Man får helt enkelt trampa som fan. Sedan tror jag det kommer att lätta lite grann och då det är möjligt att rulla vidare tack vare det momentum som byggts upp. Sedan tvivlar jag på att jag kommer nöja mig med att rulla vidare i maklig takt…

Just nu är det mest trampande men det gör inte så mycket eftersom det jag håller på med är fantastiskt roligt. De två senaste veckorna har varit minst sagt stressiga. Många uppdrag, mycket leveranser och samtidigt ska jag hinna med sälj, administrativt fix och det där med att ha ett socialt liv.

wakeupquote

 

 

 

 

 

 

 

Här är en bild jag tog på en plåtning med företaget Focs! Jag gillar att kunna blanda text- och fotouppdrag. På tal om fotouppdrag, det ser ut som om det blir en sväng till Örebro snart igen.

Focs foto Wilda Nilsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: